Мекани емајл креативни ревер

Мекани емајл креативни ревер

Идеја за ову креативну реверну иглу створену за Удружење ресурса отпада Нове Шкотске (ВРАНС). Предња страна ове игле за ревер састоји се од саксије са кактусом из кактуса из цртаног филма и логотипа „Не буди прицк“.

Opis


creative lapel pin _.jpg

Идеја за ову креативну реверну иглу створену за Удружење ресурса отпада Нове Шкотске (ВРАНС).

Предња страна ове реверне игле састоји се од саксије са кактусом из кактуса из цртаних филмова и ГГ "Дон ГГ # 39; т бе Гицк ГГ куот; лого.

Артикал: Привезак за емајлирање ЦреативеСофт

Метал: легура Зниц

Спредај: Мекани емајл

Леђа: Пескирање песком

Величина: 25,5 мм

Облога: црни никл

Прилог: Гумена квачила

МОК: 100ком

Паковање: Паковање поклон картице

О томе

Небезбедно одлагање оштрих предмета може донети здравље и сигурност радницима који раде на отпаду.

Ова кампања покренута је за Удружење ресурса отпада Нове Шкотске (ВРАНС), које се нада да ће људима показати безбедносне ризике са којима се људи суочавају након руковања и сортирања нашег отпада.

Тренутно нема статистике о повредама иглама у Новој Шкотској, али у Сједињеним Државама учесталост ове ситуације је 2,7 на 100 радника годишње. Произвођачи су разговарали са радницима из отпада из прве линије, разговарали о њиховим искуствима и покренули кампању да поделе своју забринутост око одлагања оштрих предмета и да се вештачки суоче са проблемом небезбедног одлагања.

Догађај је покренут у јануару 2019.


Креативни детаљ ревера


creative lapel pin _.jpg

предњи

creative lapel pin_.jpg

назад

О нама

Награде Гифт ЦО., ЛТД је професионална производња са 8 година искуства Интегрише развој, дизајн, производњу и продају металних ГГ појачала; пластични поклони. наше производно одељење преселило се у Хуизхоу 2016. године. уводимо напредну технологију и производну опрему, систем научног управљања, међународне стандарде квалитета, „Уштеда времена и новца купцима“ је наш главни циљ, са изванредним квалитетом и одличном услугом, произвођач смо форРИО 2016 олимпијска значка освојила је велико задовољство и лојалност наших купаца. Добродошли у контакт са ОЕМ или ОДМ производним захтевима.

Преко 90 квалификованих радника, укључујући 3 дизајнера који познају 3Д, АИ, ЦДР, ПС и други софтвер за цртање како би удовољили захтевима купаца; 8 осликаних штабова са 3-5 година искуства у изради меке емајла, епоксидне емајле, тврде емајле, ЕП производа .1КА и 6КЦ применом стандарда научног прегледа како би се осигурао добар квалитет производа!


Company facility-Awardsgift.jpg


Awardsgift ribbon silk print workshop.jpgДобродошли да нас контактирате како бисмо припремили лепе и лепе игле за завршни завршетак!

Е-адреса: info@awardsgift.com.


Hot Tags: мекани емајл креативни ревер, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, прилагођени, расути, јефтини, попуст, бесплатни узорак, направљено у Кини

Pošalji upit

You Might Also Like