Пригодна реверна игла

Прилагођена пригодна игла за ревер, мекани емајл, МОК 100ком.

Opis


Soft-enamel lapel pin.jpg

Дизајн ове значке прилагођен је успомени на Вестби, привезак је у целини представљен наранџастом бојом, што је образац зграде. Изгледа врло лепо и стилски.


Артикал: Пригодна игла за ревер

Метал: гвожђе

Спредај: Мекани емајл

Леђа: Пескирање песком

Величина: 19,7 мм * 31,4 мм

Облога: месинг

Прилог: Лептир квачило

МОК: 100ком

Паковање: Паковање поклон картице


Знање


Вестби се налази на 43 ° 39′14 ″ С 90 ° 51′33 ″ З, у изворишту реке Бад Аке.

Град Вестби се некада сматрао селом инкорпорираним 1896. године, али је касније постао град 1920. године и сада га чини приближно 2229 становника. Вестби је добио име по власнику генералне продавнице и војнику Уније грађанског рата Оле Т. Вестбиу из Бирија у Норвешкој, одакле су и многи норвешко-амерички досељеници из града ГГ.

Железница Чикаго, Милвоки, Сент Пол и Пацифик започеле су сервисирање Вестбија и околних општина у августу 1879. године, а железничка пруга Ла Крос и Југоисточна железница започеле су са пружањем услуга том подручју у јануару 1905.

Према пописном бироу Сједињених Држава, град има укупну површину од 2,60 квадратних миља, од чега је 2,59 квадратних миља копно и 0,01 квадратних миља воде.


Детаљи


Soft-enamel lapel pin.jpg


Soft-enamel lapel pin(2).jpgО нама


Награде Гифт ЦО., ЛТД је професионална производња са 8 година искуства Интегрише развој, дизајн, производњу и продају металних ГГ појачала; поклони од пластике.


уводимо напредну технологију и производну опрему, систем научног управљања, међународне стандарде квалитета, „Уштеда времена и новца купцима“ је наш главни циљ, са изванредним квалитетом и одличном услугом.


Certificates-Awardsgift.jpg


Company facility-Awardsgift.jpgСлободно нас контактирајте да прилагодимо поклон који желите!

Е-адреса: info@awardsgift.com.


Hot Tags: пригодни привезак за ревер, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, прилагођени, расути, јефтини, попуст, бесплатни узорак, направљено у Кини

Pošalji upit

You Might Also Like