Guma Airplane Personalized Luggage Tag

Guma Airplane personalizirana oznaka za prtljagu, izrađena od ekološki prihvatljivog silikonskog gumenog materijala, imamo dizajn okruglog oblika i pravokutnog oblika design.all sa avionom u bijelim bojama.

Opis

Guma Airplane Personalized Luggage Tag
Rubber Airplane Personalized Luggage Tag (3).jpg

Oznaka gumene prtljage za putovanja avionom


Veličina: 80mm

Materijal: ECO-friendly guma

Dizajn: avion

Prilog: plastični pojas

MOQ: 100kom

Prilagođeni dizajn je dobrodošao


Druga oznaka za prtljagu za avionsko putovanje
Rubber Airplane Personalized Luggage Tag (4).jpgRubber Airplane Personalized Luggage Tag (2).jpg


Šta je oznaka za prtljagu?

Bilo da se radi o putovanjima na velike udaljenosti ili putovanjima na kratke udaljenosti, uvijek će biti donesena gomila prtljage, a kako bi se izbjegla neuredna izgubljena prtljaga, oznaka za prtljagu se široko koristi u raznim stanicama, aerodromima, hotelima, čekaonicama. , itd. Dakle, šta je oznaka za prtljagu? Oznaka za prtljagu služi za identifikaciju pripadnosti prtljaga, a robna marka sa brojem, imenom, slovom itd., Koja je napravljena od različitih materijala, koristi se kao vaučer za prijavu prtljaga. Kada se koristi na koferu, možete podsećati druge da ne uzimaju pogrešne, a možete brzo pronaći svoj u velikoj količini prtljaga, čak i ako se prtljag izgubi, možete dozvoliti da vas osoblje aerodroma kontaktira.

Hot Tags: gumeni avion personalizirane prtljage oznaku, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeno, skupno, jeftini, popust, besplatni uzorak, napravljen u Kini

Pošalji upit

You Might Also Like