Топли подсетник за испоруку у Сједињене Државе

Топли подсетник:


Сви канали, без обзира што јесу

Спортски поклони: медаље, привеске, трофеји

Корпоративни поклони: значке ГГ појачало; ознаке, кованице ГГ појачало; медаљони, Телефонски грип поп

Промовишите поклоне: отварачи за флаше, привезак за кључеве ГГ појачало; привесци за кључеве, ознаке за псе, ознаке за кућне љубимце, ПВЦ ознаке за пртљаг

Поклони за голф: маркери за голф лопте, копче за шешире, дивот алати ГГ појачало; алати за поправку, етикете на торбама, огрлице за голф ГГ амп; наруквице

Модни поклони: манжете и копче за кравате, копче за новац, копче за појас

Предмети за личну заштитну опрему: маске за лице, ЕДЦ отварачи врата, бесконтактни инфрацрвени термометар, заштитне наочаре са сочивом против замагљивања, силиконске наруквице за дезинсекцију.


Све док експрес за Сједињене Државе захтева да спољна кутија и производ имају произведену у Кини ГГ „произведено у Кини ГГ“; етикета. Ако експрес не ради у складу са захтевима, могу постојати следећи ризици:

1. Царина Сједињених Држава не дозвољава увоз, а експрес ће бити враћен у место порекла без икаквог обавештења. ако настане трошак, сноси га у потпуности пошиљалац.

2. Влада Сједињених Држава може запленити експресну доставу или изрећи новчану казну за експресну доставу, ако настале трошкове у потпуности сноси пошиљалац.

3. ДХЛ може вратити брзу доставу без икаквог обавештења.


Од производње до испоруке,Награде Гифт ЦО., ЛТДпружити услугу на једном месту.

Слободно нас контактирајте за било који захтев:info@awardsgift.commade in China (1).jpg


made in China (2).jpg