Zlatni likovi Virtualne medalje za trčanje

Run with character je zanimljiv virtualni tekući događaj. Ova zlatna medalja je za VILLAIN-CON znakove virtualnih utrka.

Opis

Zlatni znak Virtualna medalja za trčanje
Gold Character Virtual Running Medal (1).jpg

Run with character je zanimljiv virtualni tekući događaj.

Ova zlatna medalja je za VILLAIN-CON znakove virtualnih utrka.

Izrađen od materijala od cinkove legure

Prednja strana: sa mekim bojama emajla

Leđa: glatka sa graviranjem

Prečnik: 50mm

Kvalitet zlata

Velike fotografije
Gold Character Virtual Running Medal (3).jpgGold Character Virtual Running Medal (2).jpg


Prednost naručivanja virtualne medalje od Awardsgift-a

1) Nepotrebno je reći da svi znaju da naručivanje medalje direktno sa Awardsgift.com može dobiti najbolju cijenu i kvalitet.


2) Neki klijenti mogu brinuti o komunikaciji, ali ono što želim reći je da pokloni za nagrade CO, LTD imaju odličan prodajni tim. Svi su engleski na nivou 6 ili više. Govor i pisanje su osnovni kriteriji procjene. Pored toga, mi smo takođe iskusni na španskom. Predstavnici prodaje na arapskom, francuskom, japanskom, korejskom i drugim malim jezicima. Komunikacija je tečna.


3) Da bi se privuklo više takmičara, vrijeme registracije svih važnijih događaja postaje sve kasnije i kasnije, u suradnji s nama može se smanjiti nepotreban intermedijar, osigurati vrijeme isporuke.


4) Što je više naša tvornica ima profesionalni dizajn odjel, vješt u radu crtanje softver kao što je AI / PS / CAD / CDR, i može dovršiti kupca zadovoljavajuće dizajn medalja umjetnina u roku od 1-2 dana.


5) Fleksibilne metode komunikacije, pored web stranice i pošte, možete nas kontaktirati i na Facebook, Linkedin , Youtube , Whatsapp, Wechat, Skype ...


Kontaktiraj nas:

Email: info@awardsgift.com

WhatsApp: 86 18825769848

Prethodna: 86 18825769848


Hot Tags: zlatni lik virtualni trčanje medalje, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeno, skupno, jeftini, popust, besplatni uzorak, napravljen u Kini

Pošalji upit

You Might Also Like