Superhero Team Marvel rever igle

Znate li koji su superheroji na ovom iglu marvel lapel? Da, tu su Spider-man, Hulk, Wolverine i Captain America. Sve super heroje stvorio je Marval Comics kako bi zaštitio svijet. Ova lamela za klin izrađena je od materijala od legure cinka u dva dijela. Gornji deo 1 sa superherojima, donji deo 2 sa Univerzalnim tekstom Studios u crnom emajlu. Stražnja strana kopče s ugraviranim logotipom Marval.

Opis

Superhero Team Marvel rever igle

Istorija Marvela potiče iz 1939. godine. Tvrtka je u to vrijeme dobila ime Timely Comics; 1951. godine preimenovan je u Atlas Comics, a 1961. godine zvanično je preimenovan u Marvel Comics i službena marka je uspostavljena


Marvel je osnovao izdavač Martin Goodman, koji je prethodno radio na popularnim časopisima koji su obrađivali teme poput zapadnih priča, detektiva, avantura i naučne fantastike. Do 1938. godine odlučio je potražiti novi smjer-novost, raskoš i fascinantne žestoke scene-manga je upravo takva stvar. Iako je DC Comics već iskoristio priliku u to vrijeme, lansirao je dva glavna asova likova Supermana i Batmana, ali s novim idejama i divnim idejama, Marvel je ipak uzeo jedinstven pristup i stvorio nezaboravne nove likove.


Marvel Lapel Pins (1).jpg


Znate li koji su superheroji na ovom iglu marvel lapel?

Da, tu su Spider-man, Hulk, Wolverine i Captain America.

Sve super heroje stvorio je Marval Comics kako bi zaštitio svijet.

Ova lamela za klin izrađena je od materijala od legure cinka u dva dijela.

Gornji deo 1 sa superherojima, donji deo 2 sa Univerzalnim tekstom Studios u crnom emajlu.

Stražnja strana kopče s ugraviranim logotipom Marval.Nagrade Gift CO., LTD, NBCUniverzalna fabrika igle za reverje u Kini, svake godine od kompanije Marval comics direktno dobijamo brojne dizajnerske šipke od tvrtke marval comics. Ovi dizajni autorskog prava pripadaju marvalu, fotografija je da kupcima pokažemo šta smo proizveli.


Dobrodošli prilagođeni dizajn i zahtjevi: info@awardsgift.com

Hot Tags: superhero tim marvel privjesci, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, rasut, jeftin, popust, besplatni uzorak, proizveden u Kini

Pošalji upit

You Might Also Like