Халловеен иверице

Халловеен шипке за ревер АВС-ЛП-205 Прилагођени дизајн игле за реверје За светковину вештица

Opis

Халловеен иверице
Halloween Lapel Pins (5).jpgУ западним земљама, 31. октобра сваке године је „Ноћ вештица“. Ноћ вјештица је традиционални одмор у западним земљама. Ноћ фестивала је нај "прогањанија" ноћ у години, па се назива и "Гхост Фестивал". У то време људи су веровали да ће се мртва душа старца овог дана вратити у своје пријашње пребивалиште како би пронашла живог духа у живој и на тај се начин регенерирала, а то је једина нада да се људи могу регенерирати након смрти.

Halloween Lapel Pins (9).jpgГлавна активност Ноћи вештица је „Триковање или лечење“. Дете се обукло у разне стилове налик ужасу, од врата до врата, звонило је на суседова врата, узвикујући: "Трик или лечи!" (што значи да се не морате бринути због тога), домаћин (може такође носити хорор костим) ће вам понудити слаткише, чоколаду или мали поклон. Неке породице чак користе звучне ефекте и машине за пушење како би створиле атмосферу терора. Слаткиши које дете добије током једне ноћи често се израчунавају у врећама, а цела кеса се премешта кући.


Димензије за халловеен игле

Халловеен иверице (1)


Носите привјеске на халтер за халловеен


Halloween Lapel Pins (2).jpgHalloween Lapel Pins (10).jpgHot Tags: привјесци за халловеен, игле за лобање, њемачке игле за лубање, игле за лобање лобање, игле за оковратнике лубање, игле за лубање за лубање, скупно, јефтино, попуст, бесплатни узорак, произведен у Кини

Pošalji upit

You Might Also Like