Cloisonne 14K zlatni pin

Cloisonne 14K zlatni pinkov od mjedenog materijala, površina je polirana i 14K pozlaćena, boje su crvene, crne, smeđe, žute, zelene boje.

Opis

Cloisonne 14K zlatni pin
Cloisonne 14K Gold Lapel Pin (1).jpg


Izrađeni od mesinganog materijala, površina je visoko polirana i pozlaćena od 14K, crvena, crna, smeđa, žuta, zelena boja se završava u obradi cloisonne ili tvrde cakline.

Na poleđini igle sa 1 zlatnom leptirovom spojnicom, svaki pin na repu se prikazuje sa poklon karticom.

Prilagođeni dizajn, za igru, film, logotip marke ...

Prednje i zadnje fotografije
Cloisonne 14K Gold Lapel Pin (1).jpgCloisonne 14K Gold Lapel Pin (2).jpg


Poklon kartice za pakiranje fotografija
Cloisonne 14K Gold Lapel Pin (3).jpgCloisonne 14K Gold Lapel Pin (4).jpgCloisonne 14K Gold Lapel Pin (5).jpg


Šta je klon od peteljke?

Cloisonné, bakreni komad koji se koristi za formiranje vertikalnog zida i zatim ispunjava boju. Izvucite uzorak, ispunite različite materijale boje, zatim vatru, mljevenje, i na kraju formirajte - nakon oblikovanja, to je svila.

Škorpija škorpiona je vanzemaljska vrsta - danas bi svi trebali misliti da je kloisonna tradicionalna kineska kultura, ali to je zapravo bilo od Arapa u Kinu tokom dinastije Yuan.

Pored zvanične peći, kloisonna na porcelanu je nezaustavljiva. Danas koristimo isti proizvodni proces za izradu visokokvalitetnih metalnih proizvoda, kao što su rever.


Hot Tags: Cloisonne 14k zlatna rever pin, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, rasuti, jeftini, popust, besplatni uzorak, napravljen u Kini

Pošalji upit

You Might Also Like