Pitanje1: Vi ste fabrika ili trgovačka kompanija?

Odgovor: Nagrade Poklon CO, LTD je profesionalna tvornica za medalju, značku, rever pin, kovanica, privjesak za ključeve, otvarač, oznaka psa, kućni ljubimac oznaka, oznaka za prtljagu, isječak za novac, držač za manžete i kravatu, oznaka lopte i isječak za šeširiće

Etablished u 2010, .Oko 90 kvalificiranih radnika, uključujući 3 dizajnera koji su upoznati s 3D, AI, CDR, PS i drugi crtež softver zadovoljiti zahtjev kupca dizajn, 8 oslikano osoblje sa 3-5 godina iskustva da bi mekani emajl, epoksid emajl, tvrdi emajl, EP proizvodi.1QA i 6QC primjenjujući znanstveni standard pregleda kako bi osigurali dobar kvalitet proizvoda.

Za više informacija, posjetite: https: //www.awardsgift.com/about-us

Pitanje2: Šta je MOQ vašeg proizvoda?

Odgovor: Ne postoji minimalna količina narudžbe ograničena za naše proizvode.


Pitanje3: Koliko brzo mogu dobiti uzorke?
Odgovor: to će trajati 2-3 dana za opskrbljen uzorak i 4-7 dana za prilagođeni uzorak nakon što je umjetnički rad i narudžba potvrđena.

Pitanje 4: Mogu li dobiti uzorak, da li je besplatan?

Odgovor: uzorak zahtjev je dobrodošla, to je besplatan trošak za opskrbljena uzoraka, troškovi dostave se prikupljaju.

Pitanje5: Koliko puta će biti potrebno da se završe 500pcs medalje?
Odgovor: Obično će trajati 2 sedmice da bi se proizvele medalje po narudžbi od 500 komada, tačno vrijeme provedeno će biti provjereno nakon potvrđivanja rada i narudžbe.

Ovde se koristi vreme koje se koristi za proizvodnju na osnovu različitih količina prilagođenih medalja.

100-500pcs 500-1000pcs 1000-3000pcs 3000-5000pcs > 5000pcs
10-12days 12-15days 15-18days 18-20days > 20daysPitanje 6: Da li prihvatate žurnu naredbu?

Odgovor: Da, imamo specijalnu proizvodnu liniju koja služi hitne narudžbe, molimo da nas obavijestite o datumu isporuke i obavijestite prodavca kada pošaljete upit.

Pitanje7: Koliko brzo mogu dobiti ponudu za svoj upit?
Odgovor: Potrebno je 30 minuta do 1 sat kako bi se izradio citatni list, ako je cijena hitna molimo nazovite nas direktno: 0086 1-882-576-9848

Pitanje8: Koju garanciju imam ako su proizvodi koje ste poslali pogrešni ili lošeg kvaliteta?
Odgovor: Nagrade Poklon CO, LTD je izvoz medalje, značke, kovanice, privjesci, otvarači u inozemstvo od 2010, imamo odjel za kontrolu kvalitete sa provjeriti svaki komad vaših proizvoda 6 puta od materijala za pakiranje, što je više mi dobrodošli kupac će naručiti preko Alibaba Trade ASSURANCE i pobrinite se da vaš novac bude siguran.

Pitanje9: Kako pratiti moju narudžbu i koliko dana za isporuku?
Odgovor: Nagrade poklon co., Ltd je potpisala saradnju sa tri velike međunarodne transportne kompanije DHL / UPS / FEDEX.brzo vrijeme isporuke 1 dan u jugoistočnoj Aziji (Singapur, Tajland, Malezija ...) 2 dana u Europu i Sjevernu Ameriku Francuska, Njemačka, SAD ...) tri dana u druge zemlje.

Kada je vaša porudžbina isporučena, naša prodaja će vam poslati broj za praćenje putem e-pošte.

Pitanje10 : Možete li proći test EN71, REACH itd?
Odgovor: Da, možemo, sav materijal koji smo koristili za proizvodnju medalja, kovanica, privjesak za ključeve, značke itd. Eko-friendly.If zahtjev napraviti test, molimo kontaktirajte naš prodajni tim za pomoć.