Ручни диспензер за силиконске наруквице

Ручни дозатор за силиконске наруквице направљен од силиконског материјала који је одобрила ФДА, са подесивим наруквицом, укупне дужине је 24 цм, погодан и за одрасле и за децу. Површина је глатка и мекана, сигурна и може се поново употребити. Место за држање гелова за дезинфекцију у висини од 2,3 цм, што је довољно за истовремено држање 12-13 мл средства за дезинфекцију. Штавише, такође обезбеђујемо бочицу од 30 мл, тако да је можете носити у торби када идете у хотел, ресторан, школу, болницу, забаву и било које друго место.

Opis

Ручни диспензер за силиконске наруквице

Ручни дозатор за силиконске наруквице направљен од силиконског материјала који је одобрила ФДА, са подесивим наруквицом, укупне дужине је 24 цм, погодан и за одрасле и за децу. Површина је глатка и мекана, сигурна и може се поново употребити.

Место за држање гелова за дезинфекцију у висини од 2,3 цм, што је довољно за истовремено држање 12-13 мл средства за дезинфекцију.

Штавише, ГГ # 39 такође обезбеђује бочицу од 30 мл, тако да је можете носити у торби када идете у хотел, ресторан, школу, болницу, забаву и било које друго место.


Sanitizer silicone wristband (2)

Usage of sanitizer silicone wristband

certificates

Следите корак 1234 да бисте га користили


Корак 1, хабање

Корак 2, ињекција

Корак 3, притисните

Корак 4, опрати


Sanitizer silicone wristband (4)

На лагеру опција боје


До сада је на лагеру 7 боја, има их: црне, плаве, розе, беле, зелене, жуте и љубичасте.

Након потврде наруџбине, спаковаћемо је и отпремити у року од 2 дана.

Које се друге боје ГГ # 39; с могу учинити више, пошаљите боју и количину коју тражите, проверићемо распоред производње и испоруку што пре.


Sanitizer silicone wristband (1)


Прилагођени логотип се може урадити

Захтев за прилагођеним логотипом је добродошао. Постоји велика потражња одБолнице, добротворне организације, здравствене организације, школе, предузећа и тако даље.

Можемо да радимо логотипе у штампању и утискивању, добродошли смо да пошаљемо датотеку са логотипом у вектору: ПДФ / ЕПС / ПСД / АИ / ЦДР


Sanitizer silicone wristband (3)_副本

Опција паковања бренда

ОЕМ / ОДМ захтев за дизајн може да се уради, прилагођена потражња за паковањем може да се подудара. Постоје три популарне могућности паковања за куповину тржних центара.


brand packing sanitizer silicone wristband

free sample sanitizer silicone wristband

Hot Tags: ручни диспензер за силиконске наруквице, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, прилагођени, расути, јефтини, попуст, бесплатни узорак, направљен у Кини

Pošalji upit

You Might Also Like