Troslojna maska za jednokratnu upotrebu

CE / FDA certifikati Jednokratna maska za lice za svakodnevnu upotrebu Netkane vlaknaste tkanine Djelotvornost filtracije bakterija> = 95%

Opis

Jednokratna LICA MASKA
disposable face mask (1).jpg

· Jednokratna elastična maska za uši za jednokratnu upotrebu napravljena je od netkanog vlaknaste tkanine, udobna je i prozračna, meka i koža prijatna i jednostavna za upotrebu.

· Maska za lice za jednokratnu upotrebu efikasna je u zaštiti od mikroba, prašine i zagađenja vazduha, štiti vaše zdravlje i život.

· Skrivene trake za nos, umetnute metalnim trakama u obliku nosača, slobodno prilagođavaju oblik prema obliku lica, povećavaju prianjanje lica, podesive prema visini nosa.

· Sloj 1, obojeni sloj je vaša prva linija odbrane. Sloj 2, minimizira rasipanje čestica za krajnji sloj odbrane. Sloj 3, mekani, neabrazivni unutarnji sloj čini ugodan za vašu kožu.

· Pogodan je i primenljiv u svim situacijama u vrtlarstvu, krečenju, izgradnji, salonima za nokte, u medicinske, stomatološke svrhe i osobama sa alergijom.


Više detalja
disposable face mask (2).jpgdisposable face mask (3).jpg


Odobreno CE / FDA

CE FDA certifikat

Brzo vodstvo  

Dnevna proizvodnja za jednokratnu masku za lice je 80 000 komada. Na Europi i u SAD-u postoje velike potražnje.

Ranija narudžba, ranija pošiljka!

Potražnja za tražbenim putem je dobrodošla, minimalna količina narudžbe 500kom.

Dostava putem FEDEX / DHL / UPS

Borimo se sa koronavirusom, svi smo zajedno!

Više detalja pošaljite na e-mail: info@awardsgift.com

Hot Tags: 3-slojna maska za jednokratnu upotrebu, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, skupno, jeftino, popust, besplatni uzorak, proizveden u Kini

Pošalji upit

You Might Also Like