Kraljevski vjenčani suvenir

Ovaj novčić za kraljevski vjenčani suvenir u obliku srca s ružičastom i ljubičastom tvrdom emajlom završen je obostrano (vrlo ljupko i romantično) Prednja strana svakog novčića s okruglim udubljenim dijelom koja može staviti fotografije bračnog para na ovo mjesto. Da li ih volite? Ne ustručavajte se poslati nam svoju fotografiju, vrijeme vjenčanja i količinu narudžbe.

Opis

Kraljevski vjenčani suvenir
Australia Souvenir Gold Coin (2).jpg


Ovaj kraljevski vjenčani suvenir kovanica u obliku srca s ružičastom i ljubičastom tvrdom emajlom koja se dovršava oboje (vrlo ljupko i romantično)


Ispred svakog novčića s okruglim udubljenim dijelom na koji se mogu staviti fotografije para.


Da li ih volite?

Ne ustručavajte se poslati nam svoju fotografiju, vrijeme vjenčanja i količinu narudžbe.
Opis proizvoda
Vrsta predmeta Zlatni novčić
Upotreba Vjenčani novčić za suvenire
Dimenzija 60mm
Materijal Legura cinka
Dizajn Oblik srca
Završetak Tvrda caklina
MOQ 100kom
Šta mi radimo ?

Da li želite romantično venčanje?

Želite li prilagoditi svoj ekskluzivni vjenčani poklon?

Dobrodošli kontaktirajte nas: info@awardsgift.com


Awards Gift CO, LTD sa 8 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetnih i ekskluzivnih poklona za vjenčane suvenire, kao što su: kraljevski vjenčani suveniri, kovanice, vjenčane manžetne i set kopča za vjenčanje, otvarač za vjenčane boce s poklonima, vjenčani marker i drugi pokloni i premije.


Hot Tags: kraljevski vjenčani suvenir kovanice, custom kovanice vjenčanje, običaj bacanja kovanica na vjenčanju, prilagođeni zlatnici, prilagođeni masonski novčići, prilagođeni, skupno, jeftini, popust, besplatni uzorak, proizvedeni u Kini

Pošalji upit

You Might Also Like