Marka za kuglicu Sun Face

Sun Face Ball Marker za šešir, izrađen od magnetnog željeza, površine je poliran i crne niklovane boje. To je vruća stavka na US Market.produced by Nagrade Poklon CO, LTD u dobroj kvaliteti.

Opis

Marka za kuglicu Sun Face
Sun Face Ball Marker For Hat (2).jpg


Oznaka loptice za golf za ljeto, nosite sunčane naočale osmijeh sunce dizajn. Crni nikal metalni, prednja strana ispunjena mekim emajlima i kristalima.


To je prilagođeni magnetni marker za šešir.

Još fotografija
Sun Face Ball Marker For Hat (1).jpgSun Face Ball Marker For Hat (3).jpgSun Face Ball Marker For Hat (4).jpgKako stvoriti prilagođene dizajnere?
Sve što treba da uradite je da pošaljete slike dizajna i detalje markera kao što su: veličina, boja, funkcija koju želite da nam date.

Naš umetnik će napraviti dizajnerske radove za vas.


Koliko dugo mogu da imam umetnička dela?

Obično će biti potrebno 1-2 dana da se napravi crtež zasnovan na dizajnu loptice, ako imate AI / PDF / PSD / CDR datoteku, pošaljite nam, što će vam uštedeti vreme da završite radove.


Možete li napraviti drugu verziju, ako nisam zadovoljan prvim dizajnom?

Da, revidirat ćemo umjetnička djela dok ne zadovoljite.


Koji je trošak za izradu umjetnina?

Nudimo besplatnu uslugu za naše klijente.


Kako naručiti?

Nakon potvrdnog lista, organizirat ćemo umjetničke radove i poslati predračun sa bankovnim podacima, tako da možete urediti plaćanje po narudžbi.

Hot Tags: sunce lice kuglica marker za šešir, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeno, skupno, jeftini, popust, besplatni uzorak, napravljen u Kini

Pošalji upit

You Might Also Like